Bitcoinin hinta yhtäkkiä palautuu nousuun, kun 20 000 dollaria on näkyvissä

Bitcoinin hinta on murtanut ratkaisevan vastustuksen viikonlopun kaupankäynnissä.

Bitcoin (BTC) on edelleen valokeilassa sen jälkeen, kun MassMutualista tuli viimeisin yritys, joka kohdisti 100 miljoonaa dollaria salkustaan ​​Bitcoiniin. Tämä lisää tällä hetkellä vaikuttavaa ostopaineita ja uudistaa toiveita siitä, että Bitcoin rikkoo 20 000 dollaria joulukuussa.

Vaikka korjaus tapahtui viime viikolla, Bitcoinin hinta nousi kriittisen tason yläpuolelle 18600 dollariin ja kohdistuu nyt uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin. Kuitenkin, koska purkautuminen tapahtui viikonloppuna, yksi sonnien huolenaihe on suhteellisen alhainen palautumisen määrä viikonloppuna.

Bitcoin rikkoo yli $ 18,600, takaisin alueelle

4 tunnin kaavio kertoo kaiken Bitcoinin viimeaikaisesta muutoksesta. Alun perin Bitcoinin hinta putosi tärkeän tukivyöhykkeen läpi 18 500 dollariin ja laski kohti seuraavaa tukea 17 600 dollaria.

Tätä tukivyöhykettä pidettiin tukena, mikä johti nousevaan eroavaisuuteen. Vastaavasti karhut eivät voineet pakottaa alle 17600 dollarin erittelyä ostajien astuessa tälle tasolle.

Sieltä ratkaiseva vastus oli 18 500 dollaria, joka murtui nopeasti muutamassa tunnissa. Tämä siirto näki myös merkittävän rallin kohti kaikkien aikojen suurta vastustusvyöhykettä, $ 19.500.

Kopioiiko Bitcoin aiemmat liikkeet uudelleen?

Tämä näkymä antaa käsityksen alueiden muodostumisesta impulssin siirtyessä ylösalaisin. Bitcoinin hinta on nähnyt useita vuoden aikana. Ensimmäinen impulssiliike tapahtui ennen puolittamista, toinen elokuussa ja viimeinen viime kuukausina.

Joka kerta kun tällainen impulssiliike tapahtuu, alue muodostetaan, kun markkinoiden on tuotettava voimaa vauhdin jatkamiseksi. Mikään ei mene suorassa linjassa, ja edellisten vastustasojen testien on tapahduttava vauhdin jatkamiseksi.

Nouseva kiila perustettiin väärennöksellä, joka ylitti viime aikojen korkeimman arvonsa kaikissa edellisissä tuoterakenteissa. Todennäköisyys tämän toistumiselle kasvaa, kun otetaan huomioon nykyinen vähäisen viikonlopun muutos.

Tästä näkökulmasta siirtyminen kohti 21 000 dollaria on jälleen pöydällä, jonka pitäisi nähdä heti 19 500 dollarin pinta-ala tukeen. Jos näin ei tapahdu, historia toistaa itsensä, ja Bitcoin todennäköisesti putoaa takaisin alueelle. Siksi katsottavat tasot ovat 14 000 dollaria ja 16 000 dollaria korkeammalle aikavälille.

CME-futuurit suljettiin perjantaina 18115 dollarissa

CME-futuurikaavion aukot ovat olleet monien keskustelujen keskipisteenä, ja ne ovat edelleen tärkeä muuttuja, jota pitää pitää silmällä.

Uusi CME-aukko syntyy, koska viimeinen sulkuhinta on 18115 dollaria. Sellaisena tästä futuurikuilusta tulee todennäköisesti merkittävä piste tuloon tai poistumiseen, minkä vuoksi tällaisista aukoista tulee usein itsensä toteuttavia profetioita ja ne täyttyvät.

Viimeaikaisessa hintatoiminnassa on kaksi avointa CME-aukkoa. Ensimmäinen ei täyttynyt kokonaan, koska ulkona on vielä 17 015 dollaria. Toinen, 18 115 dollaria, luodaan viikonlopun nousevan hintatoiminnan ansiosta.

Ratkaisevia tasoja, jotta voit seurata volatiliteettia

Tärkeät tasot on helppo havaita, kuten kaavio osoittaa. Murtumisvastusvyöhyke on 19400-19 600 dollaria. Tämä on kaikkien aikojen korkean vastuksen vyöhyke ja viimeinen, ennen kuin BTC / USD menee hintatutkimukseen.

Breakout ei kuitenkaan välttämättä takaa jatkamista. Vastusalueen on ensin käännettävä, jotta tuki jatkaisi kilpailua. Muussa tapauksessa väärennöksestä tulee todennäköinen skenaario, kuten tässä artikkelissa kuvataan.

Haittapuolena on, että $ 18,500-18,600: n alue on pidettävä, jotta voidaan asettaa vaihe uusien kaikkien aikojen huippujen testaamiseen. Jos tämä epäonnistuu, mahdolliset 16,00 ja jopa 14 000 dollarin uudelleentestaukset jäävät pöydälle.

Tässä esitetyt näkemykset ja mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Cointelegraphin näkemyksiä. Jokaiseen sijoitus- ja kaupankäyntiin liittyy riski. Sinun tulisi tehdä oma tutkimus, kun teet päätöksen.

Comments are disabled