BTC-priser blinkar tecken på styrka när handlare sätter upp synen på $ 12K

4. August 2020 Aus Von admin

Under dagens sessioner har BTC-priserna haft en svag stigning efter att ha sjunkit till lägst 10 800 dollar i söndagshandeln. Tjurarna pressar nu mot 11 400 $ -märket, och det verkar som om ytterligare uppåtriktning är överhängande.

Den pågående trenden som har drivit BTC till $ 11177 under presstiden drivs till stor del av inflöden av köpstryck som hjälper till att minska motståndet som är etablerat i den lägre regionen $ 11.000.

Ur makroperspektiv indikerar de senaste signalerna att Bitcoin Lifestyle kan fortsätta sin trend under de kommande sessionerna.

Är $ 12K-nivån överhängande?

Analytiker tror nu att den senaste växten kan markera början på nästa trend, vilket kan skicka BTC-priser till $ 12K.

Detta prisrörelse beror emellertid på att flaggskeppet cryptocurrency bryter över $ 11 400 under de kommande sessionerna.

Kelvin Koh, en partner i The Spartan Group och tidigare partner på Goldman Sachs, förklarade att om BTC lyckas bryta motståndet på 11,4K $, kan handlare förvänta sig att se att priserna rör sig över $ 12K på nolltid.

Det hausseartade känslan har upprepats av Benjamin Blunts, en framträdande analytiker och handlare som förutspådde att bitcoinpriset skulle sjunka till 3 200 $ 2018. Han noterade via en tweet :

“$ Btc konsolidering över en ganska viktig breakout-nivå. Prisavtal, volym minskar, verkar hausseartat, fortsättning snart. ”

BTC-priser på etereum-svansat beteende

Uppfattningen att Bitcoin snart kunde se betydande vinster förstärktes av Josh Rager, en framträdande marknadsanalytiker på kryptosfären.

Han noterade att Bitcoin nästan speglar de senaste prisrörelserna för Ethereum, som bröt ut ur konsolideringsområdet i går och steg med över 6% från utgången.

Rager märkte att BTC för närvarande befinner sig i ett liknande triangelliknande intervall, vilket ber honom att dela diagrammet nedan.

Denna trend antyder att den ledande cryptocurrency kan bryta över mönstret precis som ETH gjorde, och försöka ett slut över $ 12K.

Samtidigt handlar ETHs pris upp över 1,8% till sitt nuvarande pris på $ 3892,4, med Josh Rager som ser upp för att gå upp mot $ 400-nivån på kort sikt.