Med Bitcoin omkring $ 59K, nærmer den samlede Crypto Market Cap sig $2T på National Burrito Day

I dag (1. april) er det National Burrito Day i USA. Det er også April Fool’s Day, hvilket betyder en dag fuld af practical jokes og hoaxes. Men hvad der er velsmagende og ikke en spøg er den samlede markedsværdi for krypto, som i dag nærmer sig 2 billioner dollars.

Bitcoin-prisen 59.490 dollar

Data fra TradingView viser, at på kryptobørsen Bitstamp ramte Bitcoin-prisen 59.490 dollar, som i øjeblikket er dagens intradagshøjde, kl. 08:27 UTC.

Ifølge data fra CryptoCompare, i øjeblikket (som af 11:01 UTC), Bitcoin handler omkring $58,534, op 0.88% i den sidste 24-timers periode; som for år-til-dato (YTD) periode, Bitcoin er gået op 102.03% vs USD. Crypto Trader markedskapital er ca. $1.09 billioner, den samlede markedskapital er omkring $1.92 billioner, hvilket betyder at BTC Dominance er på 57%.

Tirsdag (30. marts) sendte den mexicanske restaurantkæde Chipotle dette par tweets tweet ud:

burritosorbitcoin.com 4/1 kl. 9.00 PST. Vi ses der.

Få minutter tidligere havde Chipotle udsendt en pressemeddelelse, hvori de meddelte, at „de vil give 100.000 dollars i gratis burritos og 100.000 dollars i Bitcoin for at fejre National Burrito Day.

“ Det påpegede også, at dette ville gøre det til „det første amerikanske restaurantmærke til at tilbyde en cryptocurrency giveaway til forbrugerne.“

„Burritos or Bitcoin“

Tilsyneladende vil Chipotle, i samarbejde med tidligere Ripple CTO Stefan Thomas (i øjeblikket grundlægger og CEO for Coil), lancere et nyt interaktivt spil kaldet „Burritos or Bitcoin“. Ideen er, at fans skal „udføre en mock ‚chiptocurrency‘ redningsmission og knække koden til sin digitale tegnebog“. Det ser ud til, at hver spiller vil have 10 forsøg til at „gætte en gyldig sekscifret kode for en chance for at vinde en gratis burrito eller op til 25.000 dollars i Bitcoin“.

Konkurrencen, som kun er tilgængelig i USA, går i luften i dag (1. april) kl. 09:00 PT og slutter kl. 18:00.

Comments are disabled